Force USA G9 (Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης)

Κάντε scroll για μεγέθυνση της εικόνας


Force USA G9 (Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης)

Η Force USA παρουσιάζει το νέο επαγγελματικό προπονητήριο G9 που προσφέρει 8 ισοδύναμα μηχανήματα ενδυνάμωσης σε μία συμπαγή κατασκευή. Σχεδιασμένο στις ΗΠΑ, είναι αρκετά στιβαρό και ευέλικτο ώστε να δημιουργεί μια τεράστια ποικιλία προπονήσεων, για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.
Λ-642
Τιμή Λιανικής 2927.42
Τιμή Μετρητοίς 2540.32
Η τιμή δε συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ
availability
Διαθεσιμότητα Περιορισμένη Διαθεσιμότητα
usage
Χρήση Επαγγελματικό
print
Εκτύπωση Εκτυπώστε το προϊόν
print Share

Η Εταιρεία

Force USA™

Στόχος της Force USA είναι ο σχεδιασμός μηχανημάτων δυναμικής εξαιρετικής ποιότητας, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ακόμη και οι συσκευασίες μας ελέγχονται ώστε να είμαστε βέβαιοι πως τα προϊόντα μας θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια. Κορυφαία ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Αυτό σημαίνει Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Με μια ματιά

Force USA G9 All-In-One-Trainer

Το λειτουργικό προπονητήριο G9 της Force USA περιλαμβάνει Σύστημα Smith με ισοσταθμισμένο αντίβαρο, Τροχαλίες Διασταυρώσεων (Crossover), Κλωβό Δύναμης, Πρέσα Ποδιών, Δίζυγο, Μονόζυγο, Core Trainer και Χαμηλή Κωπηλατική.
Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μπορεί να εξυπηρετήσει Studio ελεγχόμενης εξάσκησης, ξενοδοχεία, καθώς και πολυτελή οικιακά γυμναστήρια.

Χαμηλή Κωπηλατική

Τροχαλία Χαμηλής Κωπηλατικής

Το G9 διαθέτει Χαμηλή Τροχαλία με την οποία εκτελείτε ασκήσεις Κωπηλασίας, γυμνάζοντας, τους μύες της πλάτης, τους ρομβοειδείς, τους μεσαίους τραπέζιους, τους δικεφάλους, τους πήχεις, ακόμα και τους κοιλιακούς.

Δυνατότητα φόρτωσης βάρους έως και 200kg.

Crossover

Σύστημα Crossover

Διαθέτει 22 θέσεις ρύθμισης ύψους των λαβών για τις ασκήσεις με συρματόσχοινο από όλες τις γωνίες, για ασκήσεις ώμων, χεριών, στήθους, πλάτης & ποδιών.

Αναλογία αίσθησης βάρους 1:1, όταν χρησιμοποιούνται και οι δύο τροχαλίες ταυτόχρονα, ή 2:1 όταν χρησιμοποιείται μία μόνο τροχαλία.

Μηχανή Smith

Αντοχή 350kg

Το σύστημα Smith αποτελείται από μία μπάρα με αντιστάθμιση και ράγες οδηγών, που σας προσφέρουν ανυψώσεις χωρίς τριβές. Αντιστάθμιση σημαίνει χαμηλότερο αρχικό βάρος του συστήματος της μπάρας και βοηθά την εξάσκηση μικρότερων μυϊκών ομάδων με λιγότερα βάρη.

Είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό ασφαλούς κλειδώματος και απελευθέρωσης, που σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την προπόνηση με ασφάλεια, χωρίς βοηθό. Η μπάρα του συστήματος δέχεται μόνο βάρη Ολυμπιακού τύπου Φ50 και έχει μέγιστο βάρος αντοχής έως 350kg.

Κλωβός Δύναμης

All-in-One

Ο ατσάλινος σκελετός περιλαμβάνει τα απαραίτητα άγκιστρα εναπόθεσης ελεύθερης μπάρας (η οποία δεν περιλαμβάνεται), τα οποία άγκιστρα μπορούν να ρυθμιστούν σε οποιαδήποτε θέση ύψους σας εξυπηρετεί και δέχονται ένα μέγιστο βάρος έως 450kg.
Δυνατότητα πολλαπλών ασκήσεων με ελεύθερα βάρη, όπως: Ίσιες κ' επικλινείς πιέσεις πάγκου, πιέσεις ώμων, ημικαθίσματα ποδιών, κ.ά.

Προσθέστε σε αυτό τους μπροστινούς βραχίονες ασφαλείας που είναι ιδανικοί για να κρατάτε την μπάρα σας, για βαριές ασκήσεις, όπως άρσεις θανάτου, ανασηκώσεις ώμων, κ.ά.

Μονόζυγο

Πολλαπλές λαβές

Το G9 διαθέτει εξάρτημα μονόζυγου με εργονομικό σχεδιασμό που σας επιτρέπει να εκτελείτε έλξεις ανοιχτής, κλειστής, ουδέτερης και υπό γωνία λαβής.

Διαθέτει μέγιστη αντοχή φορτίου έως 350kg, ενώ υπάρχει και κρίκος για να κρεμάσετε σάκο πυγμαχίας ή να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ όπως ιμάντες ενδυνάμωσης.

Πρέσα ποδιών

Κάθετου προσανατολισμού

Περιλαμβάνει το εξάρτημα Πρέσας Ποδιών που σας επιτρέπει να γυμνάσετε τους τετρακεφάλους και τους γλουτούς σε διαφορετικές γωνίες και αποστάσεις.

Λαβές Βυθίσεων

Περιλαμβάνεται ένα ζευγάρι λαβών με διαφορετικό πλάτος που σας επιτρέπει να δώσετε έμφαση μεταξύ στήθους και τρικεφάλων χεριών. Οι βυθίσεις είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική άσκηση ώθησης που στοχεύει στο στήθος, τους μπροστινούς δελτοειδείς και τους τρικεφάλους.

Core Trainer

Περιλαμβάνεται το εξάρτημα Core Trainer, το οποίο χρησιμοποιείται για κάθε είδος λειτουργικής προπόνησης, κοιλιακών, κορμού και περιστροφικής άσκησης.
Περιλαμβάνεται επίσης ειδική λαβή για κωπηλασία, τύπου σταυρού. Η ελεύθερη μπάρα πωλείται χωριστά.

Αποθήκευση εξοπλισμού

Κρατήστε το χώρο σας τακτοποιημένο χάρη στις αποθηκευτικές θέσεις για ολυμπιακούς δίσκους και μπάρες. Το G9 περιλαμβάνει επίσης γάντζους για τα προσαρτήματα, ακριβώς δίπλα στο διάγραμμα ασκήσεων.

Επαγγελματική κατασκευή

Ανεπανάληπτη ποιότητα

Σχεδιασμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το G9 δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή. Κάθε κομμάτι του αποτελείται από υψηλής ποιότητας ατσάλι SteelForce™ για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας. Το τελικό προϊόν διαθέτει φινίρισμα οικολογικής βαφής EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία.

Το G9 αποτελεί ένα πλήρες γυμναστήριο σε μία συμπαγή κατασκευή και έρχεται για να προσφέρει λύσεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Εφαρμογή Προπόνησης Force USA

Ανακαλύψτε το μυστικό για μια απρόσκοπτη εμπειρία προπόνησης με τη νέα Εφαρμογή Προπόνησης Force USA! Ανακαλύψτε το μυστικό για μια απρόσκοπτη εμπειρία προπόνησης με τη νέα εφαρμογή Force USA Training! Πείτε αντίο στην υπερένταση του προγραμματισμού των προπονήσεών σας και υποδεχτείτε μια βελτιωμένη προσέγγιση που σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις προπονήσεις σας.

Οι ειδικοί προπονητές της Force USA έχουν ηχογραφήσει και οργανώσει εκατοντάδες εκπαιδευτικά βίντεο, δίνοντάς σας πρόσβαση στη γνώση και την καθοδήγηση που απαιτείται για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού προγράμματος προπόνησης ενδυνάμωσης.

Αναπτύξτε τους Στόχους σας με την "Οπτικοποίηση Στόχου"

Δείτε την πρόοδό σας σε νέο επίπεδο με την τεχνολογία "Οπτικοποίησης Στόχου". Διατηρήστε το κίνητρό σας καθώς ολοκληρώνετε την Πυραμίδα του Προγράμματός σας. Δείτε τα αποτελέσματά σας έπειτα από κάθε συνεδρία. Νιώστε την υποστήριξη και μοιραστείτε την πρόοδό σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Παραμείνετε Συγκεντρωμένοι στους Στόχους σας

Η ομάδα της Force USA κατασκεύασε την Εφαρμογή Προπόνησης, που έχει σχεδιαστεί για να σας κρατά συγκεντρωμένους στο επόμενο σετ σας. Το αυτοματοποιημένο χρονόμετρο συνεδρίας θα σας κρατά σε καλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Δημιουργήστε Στόχους με Νέες Ιδέες Γυμναστικής

Γεμάτο με μια αναπτυσσόμενη βιβλιοθήκη 393 μοναδικών προπονήσεων. Εκατοντάδες μαθήματα κίνησης. Σχεδιασμένο από την ομάδα εξειδικευμένων προπονητών μας. Επιλέξτε το δικό σας πρόγραμμα ή αφήστε μας να σας προτείνουμε ένα πρόγραμμα για τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.


Προσαρτήματα

Επιπλέον επιλογές

Το G9 παρέχει απίστευτη ευελιξία και δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής ενός τεράστιου πλήθους ασκήσεων μέσα από ένα μεγάλο αριθμό προσαρτημάτων. 


Τεχνικά Χαρακτηριστικά


Εκτελέστε περισσότερες από 75 διαφορετικές ασκήσεις. 16 θέσεις ρύθμισης κατά ύψος για ασκήσεις Ώμων, Χεριών, Στήθους, Πλάτης, Κορμού και Ποδιών. Ομαλή κύλιση μέσω επαγγελματικών τροχαλιών. Περιλαμβάνει πολυ-λειτουργική μηχανή (functional trainer) και σύστημα crossover με επιπλέον παροχές.


......................................

Επαγγελματικής ποιότητας οδηγοί προσφέρουν απαλή κίνηση καθώς και ρουλεμάν μέγιστης αντοχής 350kgs. Εύκολο κλείδωμα και απελευθέρωση της μπάρας. Χρησιμοποιήστε το προσάρτημα της πρέσας ποδιών για να μετατρέψετε την μπάρα Smith σε κατακόρυφη πρέσα ποδιών.


Επαγγελματικής ποιότητας άγγιστρα (J-Hooks) και Στοπ Ασφαλείας, σχεδιασμένα για να αντέχουν ακόμη και τα πιο βαριά φορτία, ενώ προστατεύουν και τη μπάρα σας. Πολλές θέσεις ρύθμισης για να επιλέξετε την ιδανική θέση όταν εκτελείτε ασκήσεις όπως πιέσεις σε πάγκο ή squats.


Εργονομικό μονόζυγο πολλαπλών λαβών, με ένα τεράστιο μέγιστο φορτίο 350kg! Θα βρείτε θέσεις για ανοιχτή λαβή, κλειστή λαβή και πολλές άλλες παραλλαγές κινήσεων.


Ο εξοπλισμός είναι απόλυτα συμβατός με προϊόντα που πωλούνται χωριστά, όπως ιμάντες ενδυνάμωσης τύπου TRX, λάστιχα γυμναστικής κ.α.


Διατηρήστε το χώρο σας τακτοποιημένο. Το G9 περιλαμβάνει θέσεις αποθήκευσης για τις μπάρες, τους δίσκους και τα προσαρτήματα.


Βαρέως τύπου κατασκευή με επαγγελματικές προδιαγραφές. Σε κάθε κομμάτι, χρησιμοποιείται αποκλειστικά ατσάλι ανώτερης ποιότητας (SteelForce™), ώστε να σας εγγυηθούμε πως το Monster G9 θα παραμείνει σε εξαιρετική κατάσταση για πολλά χρόνια.


Το φινίρισμα του τελικού προϊόντος γίνεται με οικολογική βαφή EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία.


Ισχυρά συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου, με διάμετρο 6.2mm και ελεγμένα για μέγιστο φορτίο 900kg!


Κάθε κομμάτι του Monster G9 κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης.


Ενδυναμώστε ολόκληρο το σώμα. Με τόσες διαφορετικές επιλογές, μπορείτε να εστιάσετε σε οποιαδήποτε μυϊκή ομάδα με συγκεκριμένες και αποτελεσματικές ασκήσεις. Ένα ολόκληρο γυμναστήριο σε μία συμπαγή μονάδα. Αυτό είναι το G9!


Αμερικάνικη καινοτομία και σχεδιασμός. Ανώτερη ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Ελέγξτε ότι είναι Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Συμπεριλαμβανόμενα Προσαρτήματα

  • Μονόζυγο Πολλαπλών Λαβών.
  • Ενδεικτικό Ασκησιολόγιο.
  • Μεταλλικός κρίκος για ιμάντες ενδυνάμωσης/ λάστιχα.
  • Άγκιστρα μπάρας.
  • Μπάρες ασφαλείας.
  • Land mine και Λαβή για υποδοχή μπάρας ολυμπιακού τύπου (50mm).
  • Ίσια πολυ-λειτουργική μπάρα.
  • Λαβή τροχαλίας πλάτης.
  • 2 Μονές λαβές.
  • Σχοινί πιέσεων/έλξεων.
  • Λαβές δίζυγου διπλού ανοίγματος.
  • Πλατφόρμα πιέσεων ποδιών.
  • Εξάρτημα σταθεροποίησης ποδιών.
  • Βάση αποθήκευσης μπάρας ολυμπιακού τύπου.
  • 2 Σφιγκτήρες ολυμπιακής μπάρας.
  • 2 Αλυσίδες προέκτασης.
  • 6 Βάσεις αποθήκευσης δίσκων 50mm.
  • 6 Ελατήρια ασφαλείας.


Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 275,00 (kg)
Μήκος 225,00 (cm)
Πλάτος 84,00 (cm)
Ύψος 33,00 (cm)

Πολιτική Cookies Mekma.gr:

Στην ιστοσελίδα Mekma.gr χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα αποδέχεστε και την Πολιτική μας για την χρήση των cookies.

Περισσότερες πληροφορίες Δέχομαι