Αντιπροσωπείες

Από το 2006 η λίστα των προϊόντων εμπλουτίστηκε και με είδη μασάζ (πολυθρόνες, αξεσουάρ κ.λ.π) της επώνυμης εταιρείας Life Care (Massage Series). Από το 2007 έχουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων ADIDAS Boxing. Από το 2008 λειτουργούμε στην Λυκόβρυση σε ιδιόκτητο κτίριο 1300 m2 με σύγχρονες εγκαταστάσεις γραφείων, έκθεσης και αποθηκών. Από το 2008 έχουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Reebok Fitness. Από το 2009 έχουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων SPIRIT Fitness. Από το 2010 έχουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων ADIDAS Table Tennis. Από το 2010 έχουμε την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Life Care (Sauna Series). Και από το 2011 διαθέτουμε αποκλειστικά τα ποδήλατα δρόμου της Reebok Bikes.

Η ΜΕΚΜΑ Α.Ε. συνεργάζεται με 400 και πλέον καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας άμεσα στον τελικό καταναλωτή όλα τα προϊόντα της (Ηλεκτρικούς διαδρόμους, Ελλειπτικά, Ποδήλατα, Κωπηλασίες, Steppers, Πολυόργανα, Πάγκους, Πολυθρόνες μασάζ, Σάουνες, Ποδήλατα δρόμου, καθώς και μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ γυμναστικής). Ακόμα εισάγει μηχανήματα για Γυμναστήρια, Συλλόγους, Ξενοδοχειακές μονάδες κ.λ.π. με τις καλύτερες προδιαγραφές και τιμές.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα επισκευών με εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι διαρκώς εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες ώστε να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας ΜΕΚΜΑ Α.Ε., www.mekma.gr, προσφέρει πλήρη εικόνα των προϊόντων της και υπηρεσίες πληροφοριών και εξυπηρέτησης των πελατών.

Έτσι, επιλέγοντας ένα προϊόν της ΜΕΚΜΑ Α.Ε., είστε βέβαιοι για την ποιοτική κατασκευή, την αξιοπιστία αλλά και την δυνατότητα επισκευής του κάθε μηχανήματος, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

e-Commerce/m-Commerce Solutions CloudCommerce